Verenigingen

Oproep nieuwe vrijwilligers KVCV

KVCV | maandag 9 november 2020

Dagelijks zetten talrijke vrijwilligers binnen de KVCV zich in voor de vereniging, bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren. Als geen ander kennen zij de voldoening na het slagen van een evenement; zij het een meerdaags congres, studiedag of avondlezing.

Anderen engageren zich dan weer meer achter de schermen en zorgen er zo onder meer voor dat de website up to date is, de boekhouding klopt, er nieuws te lezen valt in Mens&Molecule, en zoveel meer.

Via afgelijnd projectwerk willen we nu onze groep actieve vrijwilligers gericht uitbreiden. Concreet zijn we op zoek naar personen die zich willen engageren om mee projecten te realiseren voor de KVCV. Hiervoor focussen we in eerste instantie op volgende aspecten: 

• Wil je meewerken aan de organisatie van activiteiten? Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken.

• Communiceer je graag over wetenschap? Heb je misschien ook enige voeling met marketing? Dan ben je hartelijk welkom om onze communicatie via de talrijke kanalen mee te ondersteunen. 

• Wil je bijdragen aan de ondersteuning en verdere ontwikkeling van onze IT infrastructuur? Het uitbouwen van een nieuwe website of het programmeren van nieuwe functionaliteiten voor ons databeheer zijn zeer belangrijk. Heb je interesse in die domeinen en bijvoorbeeld al wat kennis van PHP of MySQL, of wil je hier graag verder in groeien? Dan doen wij graag een beroep op jou.

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op https://kvcv.be/index.php/nl/vereniging/ nieuwe-vrijwilligers.

KVCV

Lid worden van de KVCV? Ontdek de voordelen!

Logo KVCV

KVCV Facebook

De KVCV is ook op Facebook te vinden:

facebook

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Mens & Molecule.

Meld je nu aan!