Verenigingen

Nieuw gouden KVCV-bedrijfslid

KVCV | maandag 9 november 2020

Rekruteringsbureau Science@Work treedt toe tot de KVCV-bedrijfsleden.

Sinds september is Science@Work opgestart, het enige rekruteringsbureau in Vlaanderen dat enkel en alleen gespecialiseerd is in rekrutering voor laboranten en science-profielen. Het team van Science@Work bestaat uit Ilse Ghyselinck (foto links), Els De Meester (foto midden) en Goedele Wilssens (foto rechts), die zelf elk een labachtergrond hebben en ervaring in de industrie. Daarnaast werken zij al meer dan tien jaar in scientific recruiting. Zij leerden elkaar tien jaar geleden kennen als collega’s bij Lab Support en starten nu met Science@Work hun eigen bedrijf op.

Zij hebben het rekruteringsproces van A tot Z zelf in handen: screenen en interviewen van kandidaten, hen matchen aan de best passende vacature en hen verder begeleiden in het interviewproces bij de klant. Van die directe, no-nonsense aanpak plukken zowel kandidaten als klanten de vruchten.

Labfuncties

Science@Work werkt in België en Nederland voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de (petro)chemie, life sciences, milieu, food en farma. Het bureau rekruteert bachelors, masters en PhD-professionals voor functies van laborant tot en met labmanager en quality assurance officer. Zij werken voor afdelingen zoals kwaliteitscontrole/QC, R&D, productie, quality assurance, productontwikkeling, procesvalidatie en -optimalisatie, en ook scientific sales en management. Ben je benieuwd wat het bedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 0032-(0)3 376 33 16 of info@scienceatwork.be

Kijk voor meer informatie op www.scienceatwork.be 

KVCV

Lid worden van de KVCV? Ontdek de voordelen!

Logo KVCV

KVCV Facebook

De KVCV is ook op Facebook te vinden:

facebook

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Mens & Molecule.

Meld je nu aan!