Carrière & Opleiding

Voedselwaarborging

Het symposium ‘Uitdaging-en voor onze voeding: zekerheid, veiligheid en kwaliteit’ vormde de 100ste activiteit van de KVCV-sectie Voeding. Bij deze een terugblik.

Na het hbo: werken of doorstuderen? Premium

Ga je na het hbo direct aan het werk of plak je toch nog een paar jaar aan je studie voor een universitaire master? Beide opties hebben voor- en nadelen, maar wat past het best bij jou?

Toekomstige droomjob

Net als ruim 30 % van de respondenten van het C2W & TW Salarisonderzoek (zie het Salarisonderzoek in deze editie) ben jij misschien niet actief op zoek naar een nieuwe werkuitdaging. Maar als er iets leuks op je pad komt… En laat je nou net je droombaan gespot hebben, je solliciteert, wordt uitgenodigd en je schopt het tot de laatste ronde. Je bloeit weer helemaal op bij de gedachte dat je een nieuwe uitdaging kunt aangaan, in een leuke andere werksfeer, je voelt je gezien om wat je in huis hebt; het geeft je kortom veel energie. En dan volgt de uitslag. Van de twee overgebleven kandidaten ben jij het helaas niet geworden. Wie dan wel? Een robot.

Dubbelportret: Procestechnologen in beeld Premium

Eén beroep, twee verschillende werkplekken: procestechnologen Ria Bos, werkzaam bij Teijin Aramid in Delfzijl, en Jacob Brouwer, van Synamic in Leeuwarden, vertellen wat hun vak inhoudt en hoe zij erin terecht zijn gekomen.

Duurzame MicroMaster Premium

De eerste Nederlandse MicroMaster richt zich op duurzame processen. ‘Hierna kun je je gemakkelijk verder specialiseren.’

Naar boven