Branded content

analytica 2020 - ’s Werelds leidende vakbeurs voor laboratoriumtechnologie, analyse, biotechnologie en analytica conferentie

woensdag 12 februari 2020

Analytica staat al 50 jaar voor de hoogste kwaliteit en expertise. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor laboratoriumtechnologie, instrumentele analyse en biotechnologie en de bijbehorende gerenommeerde analytica conferentie brengen belangrijke experts uit onderzoek, wetenschap en industrie op één plek samen. Dit maakt analytica het belangrijkste ontmoetingspunt en dient het als inspiratiebron voor de industrie.

analytica 2020 - ’s Werelds leidende vakbeurs voor laboratoriumtechnologie, analyse, biotechnologie en analytica conferentie

maandag 27 januari 2020

analytica vindt plaats van 31 maart tot en met 3 april 2020 in München. Als 's werelds leidende vakbeurs geeft analytica u toegang tot het hele scala van kwaliteitscontroleoplossingen voor de gehele waardeketen in industriële en onderzoekslaboratoria. Het gevarieerde exposantenaanbod biedt u een perfect overzicht van innovaties en voorbeelden van best practices.

Thermo Fisher Scientific maakt biobank toekomstbestendig

maandag 13 januari 2020

De Platform for Science-software van Thermo Fisher zorgt voor verbeterde tracering voor complexe relaties tussen fokkers, eigenaren, dieren, monsters, voorraden en analyseresultaten, hogere efficiëntie dankzij geoptimaliseerde workflows, consolidatie van werklijsten en gemakkelijke gegevensinvoer, en eenvoudigere toegang tot informatie dankzij een cloudgebaseerde infrastructuur en intuïtieve navigatie van dieren naar ouders en broers en zussen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

Wordt abonnee/lid

Logo KNCV

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!