Over ons

MeMo maken we met een vierkoppige redactie en een groot aantal freelance-medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen passie en expertise, en samen maken we MeMo tot wat het is: het grootste medium op het gebied van chemie en life sciences in Vlaanderen. 

Op deze pagina vindt u korte biografieën, contactgegevens, websites, social media-accounts en een voortdurend groeiende lijst van artikelen van individuele medewerkers. 

 

Arjen Dijkgraaf

Arjen Dijkgraaf verzorgt als vakredacteur de nieuwsvoorziening van C2W, Mens & Molecule en Medicines, en doet daar tevens verslag van via de Twitteraccount van C2W.

Franny Scholte

Franny Scholte is eindredacteur van C2W en Chemische Feitelijkheden en doet daarnaast de coördinatie van de C2W-studentenspecial, C2W Carrière & Opleiding en de Vlaamse uitgave Mens & Molecule.

Esther Thole

Esther Thole is freelance wetenschapsjournalist en schrijft voor onder meer C2W, C2W Life Sciences, Medicines en NEMO Kennislink.

Bastiënne Wentzel

Bastienne Wentzel schrijft als freelance wetenschapsjournalist met een chemische achtergrond voor onder andere C2W, MeMo, Chemische Feitelijkheden en TW.

Naar boven