Food Future Event

van 10 september 2020 9:00 tot 10 september 2020 17:30

Vakmedianet Food & Horeca BV - VMT - Voeding Nu
Meer informatie

Food Future Event 10 september 2020. Consument en retail: U vraagt, wij draaien (door)?


Het wensenlijstje van de consument anno 2020 is oneindig en het eisenpakket van de foodretail kolossaal. Is het op de markt brengen van een nieuw product dat aan alle eisen voldoet welhaast onmogelijk geworden?
Directies van voedingsmiddelenbedrijven staan met hun productontwikkelaars en kwaliteitsmanagers voor de buitengewone opgave zoveel mogelijk wensen te vervullen. Kan een product gezond, duurzaam, lekker, betaalbaar, voedzaam, transparant, clean label, plantaardig, biologisch, palmolievrij, lang houdbaar, allergeenvrij, emissievrij, plasticvrij, suikervrij, laag in zout, glutenvrij, vega(n), ethisch verantwoord, integer, vezelrijk, minimaal bewerkt, traceerbaar en voedselveilig tegelijk zijn?

Is het mogelijk om op zijn minst een aantal van deze criteria in één product te verenigen? Welke dilemma’s komen ontwikkelaars tegen, welke kwaliteits- en voedselveiligheidsissues duiken op en hoe gaan zij hiermee om? Het Food Future Event van VMT geeft u in één dag een update. Ook wordt tijdens het event de Jaarprijs Goede Voeding uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat met een product aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder en/of duurzamer voedingspatroon.B2B uitgeverij Vakmedianet heeft in ieder segment en in iedere branche marktleiderschap opgebouwd met sterken merken, die staan voor relevante en betrouwbare journalistiek en redactie op websites, in tijdschriften, opleidingen en congressen binnen het vakgebied. De uitgeverij is momenteel georganiseerd in 20 uitgeefgroepen en heeft ruim 300 medewerkers die werken vanuit de locaties in Alphen aan den Rijn, Deventer en Doetinchem.